Særlige tilbud
Pakketilbud

Hotel Apartamentos PYR Fuengirola

Hotel Apartamentos PYR Fuengirola

Hotel Apartamentos Pyr Fuengirolas ideelle beliggenhed gør det muligt for gæsterne at nyde alle de faciliteter, de kunne ønske sig til perfekte ferier. De ligger i centrum af strandpromenaden og overfor marinaen og en af de største og mest omfattende strande på Costa del Sol. Omgivelserne er vært for en bred vifte af restauranter, barer, natklubber, supermarkeder, apoteker og en lang række andre aktiviteter.Lykia World & Links Golf Antalya

Lykia World & Links Golf Antalya

Lykia World Antalya er et nyt ferieparadis, smukt beliggende mellem Middelhavet på den ene side og frodige grønne skove i Taurusbjergene på den anden. Det tilbyder en unik udsigt, hvor blåt og grønt går sammen i en turkis palet og kun et stenkast væk, kan du nyde de historiske og arkæologiske steder, der er et besøg værd.

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek

Dette er et dejligt hotel beliggende lige på golfbanen og er et af de få hoteller i Belek, der faktisk gør netop det. Her kan du nemt tage elevatoren ned til klubhuset og starte din golfdag.
Se dagspriser

Kaya Belek

Kaya Belek

Kaya Belek er et velholdt indbydende hotel med et stort areal. Professionelt personale, der kender behovet for en behagelig og tiltrængt ferie.
Se dagspriser

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Deluxe hotel er et perfekt hotel, hvor der ikke mangler noget. Hotellet er lyst og frisk med en moderne indretning. Det er et femstjernet luksushotel, der holder absolut topklasse, og som vil give dig en mindeværdig ferie, når den er bedst.
Se dagspriser

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Dette hotel er lidt mindre og føles stort nok i forhold til sin storesøster Cornelia Diamond. Både store og små trives her, og det er et pletfrit kvalitetshotel.
Hotellet ligger direkte på den dejlige strand i Belek, og her er en fantastisk mole samt liggestole og parasoller.

Se dagspriser

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Dette hotel lever op til sit navn og er en rigtig diamant blandt alle de store hoteller i Belek. Her gennemsyrer hotellet modernitet og professionalisme. Selv de kræsne er tilfredse, og du føler dig lidt kongelig, når du går ind i de store standardværelser. Du bor simpelthen i enestående omgivelser med adgang til et usædvanligt stort udvalg af faciliteter og aktiviteter. 

Se dagspriser

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo udstråler modernitet og tankevækkende design, og det føles luksuriøst at bo her. Dette er søsterhotellet til Kaya-hotellet og er et oplagt valg, hvis du kan lide luksus. Hotellet har Ultra All inclusive, og du vil bemærke, at det lille ekstra er inkluderet. Du vil allerede blive mødt ved ankomst med en velkomstdrink, og hvis det regner, er der paraplyservice. 
Se dagspriser

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek

Dette fantastiske hotel er smukt beliggende med udsigt over Besgöz-floden og med en frodig have. Perfekt førsteklasses hotel til golfspilleren i nærheden af Titanic Golf Club, som ligger 5 minutter med transport fra hotellet. Mange rejsende vender tilbage år efter år, da tjenesten er meget tydeligt mærkbar og personalet veluddannet. Titanic Golf Course er også en af manges favoritter, og sammen med hotellet får du en optimal golfferie, som du vil huske i lang tid.
 
 
Se dagspriser

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort ligger i Antalya-Belek, nær Acisu floden og er forbundet til stranden med en bro. Gloria Hotels & Resorts ligger i et resort område på 2.200 ha og omfatter Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort samt golfbaner med i alt 45 huller.

 
Se dagspriser

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

Sirene Golf & Wellness Hotel er beliggende i måske det smukkeste sted i Belek Turistområde, som er anerkendt som stjernen af den tyrkiske turisme og det får dig til at føle den magiske sted.
Se dagspriser

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & SPA Resort tilbyder indendørs / udendørs swimmingpools med vandrutschebaner, et luksuriøst spa og en privat strand. Hotellet er placeret på Carya Golf Course.
De rummelige værelser i Regnum Carya har egen balkon eller terrasse, hvoraf mange har udsigt over Middelhavet. De har alle LCD-tv med satellitkanaler. Nogle suiter tilbyder spabad.
Se dagspriser

Voyage Belek Golf & SPA

Voyage Belek Golf & SPA

Voyage Hotels er omhyggelig med at designet af hotellerne skal harmonisere med naturen. Tegnestuen for denne del af kæden, Voyage Belek Golf & Spa, har også haft dette koncept i tankerne. Som en juvel i centrum af Belek pinjeskov, ligger Voyage Belek Golf & Spa, med moderne arkitektur blandet med naturligt grønne omgivelser.

Se dagspriser

Gloria Verde Resort

Gloria Verde Resort

Gloria Verde Resort ligger i en 50 ha fyrreskov på kysten. Hotellet støder op til resten af anlægget med en 2,7 km lang sti gennem en 45-hullers bane og er i et rekreativt område, der dækker 220 ha, sammen med Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort og golfbaner med ialt 45 huller. 

Se dagspriser

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender