Særlige tilbud
Pakketilbud

Spanien, Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blanca betyder den hvide kyst på spansk og har sit navn efter den lange kyst med hvide strandstrande. Der er mere end 210 kilometer kyst og mange bløde sandstrande, 2.800 solskinstimer om året, et privilegeret klima og et afslappende hav. Her finder du små landsbyer skjult i bjergene eller de mere moderne og livlige kystbyer med deres hektiske natteliv. Der er mange marinaer og utallige faciliteter og seværdigheder at nyde langs kysten. Og hvis vi taler golf, er dette et paradis i sig selv. Hele Costa Blanca afgrænses af fine golfbaner, og man vil finde baner i verdensklasse.


fra 6.398 DKK

Spanien, Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol, også kendt som den spanske solkyst, tiltrækker turister fra hele verden. Her er den 20 km lange kyst og ligger i den sydlige del af Spanien. Provins hovedstaden er Malaga, og de største turiststeder ligger vest for Malaga, hvor kysten hovedsageligt består af lange strande. Kyststriben øst for Malaga, der slet ikke har den samme masseturisme, har i stedet klipper og bugter til at køle af i. Når det kommer til golf, er der meget at vælge imellem. Størstedelen af de cirka 130 golfbaner i Andalusien er på Costa del Sol.

fra 6.498 DKK

Tunesien, Sousse

Sousse

fra 3.698 DKK

Tyrkiet, Belek

Belek

Belek er det perfekte sted for dem, der ønsker fred og ro, smuk natur og høj kvalitet på deres ferie. Der er imponerende udvalg af luksushoteller med udsøgt All Inclusive, høj klasses service og faciliteter og underholdning for de mere kræsne. Belek er et af de mest populære golfdestinationer i Europa - et ægte golfparadis. Der er ikke mindre end 14 førsteklasses golfbaner her! I den nærliggende Kadriye og i Belek finder du butikker, restauranter og caféer. Men det er ingen stor by med et stort udvalg, så hvis du vil bryde freden for en dag og vil have mere gadeliv og shopping, så er Antalya inden for en 45 minutters kørsel.
fra 3.099 DKK
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender