Særlige tilbud
Pakketilbud

Hotel Bonalba Alicante

Hotel Bonalba Alicante

Hotel Bonalba Alicante er i en unik beliggenhed på Costa Blanca og er et symbol på eksklusivitet. Mange muligheder er åbne for vores gæster: Golf, Spa, afslappende, hyggelige værelser og en bred vifte af muligheder i fine omgivelser. Vi bruger meget opmærksomhed på detaljer for at skabe en personlig og varm atmosfære. Hotel Apartamentos PYR Fuengirola

Hotel Apartamentos PYR Fuengirola

Hotel Apartamentos Pyr Fuengirolas ideelle beliggenhed gør det muligt for gæsterne at nyde alle de faciliteter, de kunne ønske sig til perfekte ferier. De ligger i centrum af strandpromenaden og overfor marinaen og en af de største og mest omfattende strande på Costa del Sol. Omgivelserne er vært for en bred vifte af restauranter, barer, natklubber, supermarkeder, apoteker og en lang række andre aktiviteter.Marhaba Palace Hotel

Marhaba Palace Hotel

Marhaba Palace Hotel har en god beliggenhed og passer til dig, der gerne vil bo centralt i gåafstand til Port El Kantaoui, hvor du finder hyggelige restautanter og shoppingmuligheder.Hotellet byder på en fin have og lækkert poolområde, der både indbyder til leg i børnepoolen og afslapning i rolige omgivelser.

Se dagspriser

Le Soleil Abou Sofiane

Le Soleil Abou Sofiane

Le Soleil Abou Sofiane Hotel er både for par og venner, der vil nyde en dejlig All Inclusive ferie med forskellige muligheder eller på golfferie. Hotellet ligger lige ud til sandstrand, har poolområde, ligger nær butikker og restauranter og tæt på golfbane.

Se dagspriser

Palmyra Aquapark Kantaoui

Palmyra Aquapark Kantaoui

Palmyra Aquapark Kantaoui er et enkelt hotel for både par og familier, der ønsker sol- og badeferie på hotel med gode muligheder for at bade og samtidig have mulighed for golf eller andre aktiviteter. I hotellets store have finder du en stor pool og solrig terrasse med liggestole omgivet af palmer. Er du til en dukkert i Middelhavet, ligger sandstranden i forlængelse af hotellet, ca. 300 m fra hotelbygningen. Her er solstole og parasoller til rådighed.

Se dagspriser

Seabel Alhambra Hotel

Seabel Alhambra Hotel

Seabel Alhambra Beach & Golf ligger 200 m fra stranden og er velegnet til både familier, par og golfspillere. Hotellet indbyder til en afslappende ferie og har mange faciliteter, herunder stort solrigt poolområde med seperat pool til voksne og børn samt indendørspool, spacenter med hamam, billard, minigolf og minigolf, tennis og diverse vandsportsaktiviteter. Nogle aktiviteter / faciliteter mod betaling.
Se dagspriser

Lykia World & Links Golf Antalya

Lykia World & Links Golf Antalya

Lykia World Antalya er et nyt ferieparadis, smukt beliggende mellem Middelhavet på den ene side og frodige grønne skove i Taurusbjergene på den anden. Det tilbyder en unik udsigt, hvor blåt og grønt går sammen i en turkis palet og kun et stenkast væk, kan du nyde de historiske og arkæologiske steder, der er et besøg værd.
Se dagspriser

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek

Dette er et dejligt hotel beliggende lige på golfbanen og er et af de få hoteller i Belek, der faktisk gør netop det. Her kan du nemt tage elevatoren ned til klubhuset og starte din golfdag. Hotellet opretholder førsteklasses standarder og naturligvis er alt inklusive inkluderet.
Du kan bo i standardværelser, eller du kan vælge de lidt større værelser, der har en storslået udsigt over golfbanen.Sueno Golf Club har to 18-hullers baner, Pines Golf Course og Dunes Golf Course. Banerne er ved siden af hinanden lige ved siden af hotellet.Se dagspriser

Kaya Belek

Kaya Belek

Kaya Belek er et velplejet indbydende hotel med et stort område. Professionelt personale, der kender behovet for en behagelig og meget tiltrængt ferie. Det faktum, at golfbanen kun ligger 250 m fra hotellet, gør golfferien let og glat på Kaya hotel, og du forstår, hvorfor mange golfspillere vender tilbage år efter år. Kaya Palazzo golfbane blev klar i 2007 og er designet af den berømte David Jones. Dette er en smuk parkbane med brede fairways der passer både til den gennemsnitlige golfspiller og den erfarne spiller.
Se dagspriser

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek

Dette er søsterhotellet til Sueno golfhotel, og hvor intet mangler. Hotellet er lyst og friskt med en moderne indretning. Det er et femstjernet luksushotel, der opretholder absolut topklasse, og som giver dig en uforglemmelig golfferie, når det er på sit bedste. Sueno Golf Club ligger i Sueno Golf hotel omkring 400 m væk. Hvis du føler dig frisk, tager du en gåtur, men selvfølgelig er der transport til og fra hotellet, som kan føles ganske rart efter en hel dag på banen.  
Se dagspriser

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Hotel er et totalt kvalitetshotel og er et fremragende valg for den livsnydende golfspiller. Dette hotel er lidt mindre og føles tilpas stort sammenlignet med søsterhotellet Cornelia Diamond, som er værdsat af mange skandinaver. Golfbanen, der hører til hotellet, er Nick Faldo Golf Club, og som du kan høre fra navnet, er banen designet af Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek. 

Se dagspriser

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Dette hotel lever op til sit navn og er en rigtig diamant blandt alle de store hoteller i Belek. Her gennemsyrer hotellet modernitet og professionalisme. Selv de kræsne er tilfredse, og du føler dig lidt kongelig, når du går ind i de store standardværelser. Du bor simpelthen i enestående omgivelser med adgang til et usædvanligt stort udvalg af faciliteter og aktiviteter. 
Golfbanen, der hører til hotellet, er Nick Faldo Golf Club, og som du kan høre fra navnet, er banen designet af Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek
Se dagspriser

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo udstråler modernitet og tankevækkende design, og det føles luksuriøst at bo her. Dette er søsterhotellet til Kaya-hotellet og er et oplagt valg, hvis du kan lide luksus. Hotellet har Ultra All inclusive, og du vil bemærke, at det lille ekstra er inkluderet. Du vil allerede blive mødt ved ankomst med en velkomstdrink, og hvis det regner, er der paraplyservice. 
Se dagspriser

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek

Dette fantastiske hotel er smukt beliggende med udsigt over Besgöz-floden og med en frodig have. Perfekt førsteklasses hotel til golfspilleren i nærheden af Titanic Golf Club, som ligger 5 minutter med transport fra hotellet. Mange rejsende vender tilbage år efter år, da tjenesten er meget tydeligt mærkbar og personalet veluddannet. Titanic Golf Course er også en af manges favoritter, og sammen med hotellet får du en optimal golfferie, som du vil huske i lang tid.
 
 
Se dagspriser

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort ligger i Antalya-Belek, nær Acisu floden og er forbundet til stranden med en bro. Gloria Hotels & Resorts ligger i et resort område på 2.200 ha og omfatter Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort samt golfbaner med i alt 45 huller.

 
Se dagspriser

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

Sirene Golf & Wellness Hotel er beliggende i måske det smukkeste sted i Belek Turistområde, som er anerkendt som stjernen af den tyrkiske turisme og det får dig til at føle den magiske sted.
Se dagspriser

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & SPA Resort tilbyder indendørs / udendørs swimmingpools med vandrutschebaner, et luksuriøst spa og en privat strand. Hotellet er placeret på Carya Golf Course.
De rummelige værelser i Regnum Carya har egen balkon eller terrasse, hvoraf mange har udsigt over Middelhavet. De har alle LCD-tv med satellitkanaler. Nogle suiter tilbyder spabad.
Se dagspriser

Voyage Belek Golf & SPA

Voyage Belek Golf & SPA

Voyage Hotels er omhyggelig med at designet af hotellerne skal harmonisere med naturen. Tegnestuen for denne del af kæden, Voyage Belek Golf & Spa, har også haft dette koncept i tankerne. Som en juvel i centrum af Belek pinjeskov, ligger Voyage Belek Golf & Spa, med moderne arkitektur blandet med naturligt grønne omgivelser.

Se dagspriser

Gloria Verde Resort

Gloria Verde Resort

Gloria Verde Resort ligger i en 50 ha fyrreskov på kysten. Hotellet støder op til resten af anlægget med en 2,7 km lang sti gennem en 45-hullers bane og er i et rekreativt område, der dækker 220 ha, sammen med Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort og golfbaner med ialt 45 huller. 

Se dagspriser

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender