Særlige tilbud
Pakketilbud

Hotel Bonalba Alicante

Hotel Bonalba Alicante

Hotel Bonalba Alicante er i en unik beliggenhed på Costa Blanca og er et symbol på eksklusivitet. Mange muligheder er åbne for vores gæster: Golf, Spa, afslappende, hyggelige værelser og en bred vifte af muligheder i fine omgivelser. Vi bruger meget opmærksomhed på detaljer for at skabe en personlig og varm atmosfære. Ona Valle Romano Golf & Resort

Ona Valle Romano Golf & Resort

Når du bestiller en golfrejse gennem Golfeen kan du opleve: Storslået ferieby i Malaga (Estepona) med blandt de bedste lejligheder i hjertet af Costa del Sol. Hotellet blev bygget i 2010 og tilbyder 218 rummelige lejligheder af 3 forskellige typer på Solkysten:Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek

Dette er et dejligt hotel beliggende lige på golfbanen og er et af de få hoteller i Belek, der faktisk gør netop det. Her kan du nemt tage elevatoren ned til klubhuset og starte din golfdag. Hotellet opretholder førsteklasses standarder og naturligvis er alt inklusive inkluderet.
Du kan bo i standardværelser, eller du kan vælge de lidt større værelser, der har en storslået udsigt over golfbanen.Sueno Golf Club har to 18-hullers baner, Pines Golf Course og Dunes Golf Course. Banerne er ved siden af hinanden lige ved siden af hotellet.Se dagspriser

Zeynep Hotel

Zeynep Hotel

Tillad Zeynep Hotel overvælde dig også. Resorten er omgivet af storslåede pinjetræer og ligger direkte ved siden Carya Golf Course. Nyd din ferie på en pragtfuld resort omgivet af smukt anlagte haver, en invitation til at hvile og slappe af. Blive hypnotiseret af gæstfriheden på vores hotel og nyde den enestående natur og tyrkisk elegance. 


Se dagspriser

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek

Dette er søsterhotellet til Sueno golfhotel, og hvor intet mangler. Hotellet er lyst og friskt med en moderne indretning. Det er et femstjernet luksushotel, der opretholder absolut topklasse, og som giver dig en uforglemmelig golfferie, når det er på sit bedste. Sueno Golf Club ligger i Sueno Golf hotel omkring 400 m væk. Hvis du føler dig frisk, tager du en gåtur, men selvfølgelig er der transport til og fra hotellet, som kan føles ganske rart efter en hel dag på banen.  
Se dagspriser

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort ligger i Antalya-Belek, nær Acisu floden og er forbundet til stranden med en bro. Gloria Hotels & Resorts ligger i et resort område på 2.200 ha og omfatter Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort samt golfbaner med i alt 45 huller.

 
Se dagspriser

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

Sirene Golf & Wellness Hotel er beliggende i måske det smukkeste sted i Belek Turistområde, som er anerkendt som stjernen af den tyrkiske turisme og det får dig til at føle den magiske sted.
Se dagspriser

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & Spa Resort

Regnum Carya Golf & SPA Resort tilbyder indendørs / udendørs swimmingpools med vandrutschebaner, et luksuriøst spa og en privat strand. Hotellet er placeret på Carya Golf Course.
De rummelige værelser i Regnum Carya har egen balkon eller terrasse, hvoraf mange har udsigt over Middelhavet. De har alle LCD-tv med satellitkanaler. Nogle suiter tilbyder spabad.
Se dagspriser

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Hotel er et totalt kvalitetshotel og er et fremragende valg for den livsnydende golfspiller. Dette hotel er lidt mindre og føles tilpas stort sammenlignet med søsterhotellet Cornelia Diamond, som er værdsat af mange skandinaver. Golfbanen, der hører til hotellet, er Nick Faldo Golf Club, og som du kan høre fra navnet, er banen designet af Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek. 


Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Dette hotel lever op til sit navn og er en rigtig diamant blandt alle de store hoteller i Belek. Her gennemsyrer hotellet modernitet og professionalisme. Selv de kræsne er tilfredse, og du føler dig lidt kongelig, når du går ind i de store standardværelser. Du bor simpelthen i enestående omgivelser med adgang til et usædvanligt stort udvalg af faciliteter og aktiviteter. 
Golfbanen, der hører til hotellet, er Nick Faldo Golf Club, og som du kan høre fra navnet, er banen designet af Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender