Thracian Cliffs Resort

Når du bestiller en golfrejse med Golfeen kan du opleve:


På Thracian Cliffs Resort vil gæsterne bo i to rolige og fredelige landsbyer, adskilt af en smuk sø, og der er også et fantastiskt landskab, med udsigt over havet.

Marina Village ligger på klipperne, hvor du vil finde 64 deluxe, rummelige og komfortable suiter.

Hillside Village er beliggende 350 meter over havets overflade, med 87 suiter  i en halvmåneform omkring tre endeløse pools.


Tripadvisor-bedømmelser fra rejsende
295 Anmeldelser

Marina Village har en, to eller tre værelses suiter, som er smukt indrettet i en dejlig moderne stil. Soveværelserne har dobbelt eller queen-size senge med LCD-tv og segnetøj af egyptisk bomuld. Hver suite har en rummelig stue, WiFi, et tekøkken og en rummelig balkon, som har en spektakulær udsigt over driving range, søen og Sortehavet. Gæsterne kan slappe af i en infinity-pool og på en solterrasse med udsigt over golfbanen og havet nedenfor.


Hillside Village Suites gæster kan vælge mellem studios, to eller tre værelses suiter, alle med en utrolig udsigt. Værelserne har queen-size senge med egyptisk bomuld sengetøj, rummelig stue, LCD TV, WiFi og tekøkken. Gæsterne kan slappe af i en af de tre infinitypoolerne og på solterrasser med udsigt over golfbanen og havet nedenfor.

 

 

Geti Restaurant serverer klassiske bulgarske og provencalske retter i komfortable og hjemlige omgivelser.


Olivo Restaurant tilbyder en fin blanding af moderne og traditionel bulgarsk og middelhavskøkken.

 

The Club House & Bar er en afslappet og uformel bistro.

 

Bendida Beach Restaurant har en hyggelig middelhavs design - kombineret med en betagende udsigt og god mad.

 

Argata Beach Restaurant er ved en smukt natulig og lille uspoleret strand, som er forbeholdt Thracian Cliffs ejerlejligheder og hotellets gæster.

 


 


Bendida Beach:

For dem, der søger afslapning mere end en fest, er Bendida Strand, et uspoleret og hyggeligt sted, der ligger direkte på stranden ved hotellet.

Det rolige, varme hav er perfekt til svømning. Du kan slappe af på en solseng eller for ekstra privatliv  lej et strand telt et par meter fra vandet. Let at finde og svært at forlade er Bendida Beach stedet for at undslippe varmen og at spise og drikke.

Der er en stor motorbåd med fører for at tage dig til eller fra din båd med det samme, når du ønsker.

Stranden tilbyder vand banana, Aqua Rocket, vand torpedo, stand up padling, vandcykel, snorkling, kajak, windsurfing, vandski, wakeboarding og katamaran.

 

Argata Beach:


Argata Beach er en lille, smuk, uberørt strand, som kun er for Thracian Cliffs ejerlejligheder, hotel og resort besøgende.

Nyd en dag med fred og afslapning med god lokal mad, lavet på bestilling. Prøv vores mad grillet på vulkanske klipper, fisk og friske salater. Eller bare nyd din favorit drink i skyggen af en cabana (kabine) eller under skyggefulde sølv-oliventræer ved siden af baren.

 

 

Spa
Med en 460 kvadratmeter område for afslapning, massage, ansigts- og manicure behandlingsrum og særlige rum til våde behandlinger, spa inviterer gæsterne til at nyde en række luksuriøse behandlinger inspireret af de gamle motorer til.


Oplev faciliteter:
Hammam, sauna, is hjørne, jacuzzi, chok brusere, afslapning indendørs eller på en privat solterrasse med kahytter, et motionscenter ...Fitness
Motion er ofte en nødvendighed, selv når du rejser. Fitness området støder op til spa og har en række avancerede maskiner og løbebånd, og et strækning / afslapningsområde med spektakulær udsigt over Sortehavet.Der er flere pools og jacuzzier over hele resortet. De er perfekte til opvarmning om morgenen eller for at slappe af i efter en runde med golf.


Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender