Palmyra Aquapark Kantaoui

Hotel i El Kantaoui-området
Palmyra Aquapark Kantaoui er et enkelt hotel for både par og familier, der ønsker sol- og badeferie på hotel med gode muligheder for at bade og samtidig have mulighed for golf eller andre aktiviteter.

I hotellets store have finder du en stor pool og solrig terrasse med liggestole omgivet af palmer. Er du til en dukkert i Middelhavet, ligger sandstranden i forlængelse af hotellet, ca. 300 m fra hotelbygningen. Her er solstole og parasoller til rådighed.

Af andre faciliteter er her spa, skønhedscenter, hamam, billard, bordtennis, 3 baner minigolf og tennis. For børn er her miniklub (4-12 år, ikke dansktalende). Nær hotellet ligger El Kantaoui golfklub. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

På hotellet er et par barer, buffetrestaurant og a la carte restaurant (1 gang gratis pr. ophold for All Inclusive, ellers mod betaling). På hotellets diskotek er drikkevarer mod betaling, men gratis indgang. Hotellet arrangerer nogle gange let underholdning og shows.

Værelser
Enkle, hyggelige værelser indrettet med aircondition (afhængigt af vejret), satellit-tv (tv mod depositum), minibar (fyldes dagligt med vand) og balkon. Badeværelser har badekar med brus, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (16 m2) har plads til max 3 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på standardseng.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet har 8 handicapvenlige værelser til rådighed. Med kørestol er det muligt at komme rundt på hotelområdet via ramper og elevator. Elevatordør er 78 cm bred. Værelsesdøre er 85 cm brede.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med turisttrafik. Støj fra omgivelser og poolområde kan være forstyrrende. Bygget i 1993, værelser og restaurant renoveret i 2017. I alt 531 værelser fordelt på 1 hovedbygning med 4 etager og 6 bygninger med 5 etager. Elevatorer i hovedbygning og to andre bygninger. Wifi uden beregning i lobby og bar. Minimarked, souvenirbutik og konferencefaciliteter. Hæveautomat ca. 150 m fra hotellet. Sikkerhedsboks på værelse (kun muligt i nogle værelser) eller receptionen mod betaling. Poolhåndklæder mod depositum. All Inclusive på stranden gælder kun læskedrikke. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder strand og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider eller er lukket i lavsæsonen (okt til april), samt er åbne afhængigt af vejret.

Tunesisk skat på overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Tunesien en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder gældende for personer + 12 år. Skatten betales i tunesiske dinar (lokal valuta) og beregnes ud fra hotellets officielle, tunesiske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. person pr. nat:
Kat 2* : 1,00 TND | Kat 3* : 2,00 TND | Kat 4-5* : 3,00 TND
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de tunesiske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. Ophold på mere end 7 overnatninger er begrænset til maksimalt 7 nætters skat.

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender