Montado Hotel & Golf Resort

Montado Hotel & Golf Resort blev åbnet i maj 2009 og ligger på Portugals Costa Azul Algeruz (Palmela), nær slottet Palmela, omgivet af vinmarker, der fører produktionen af den berømte vinregion Palmela / Setúbal (Vinby i 2009). Hotellet er blevet udviklet i en harmonisk helhed, hvor vandløb og søer pryder den magiske skønhed af denne resort. Golfbanen forsigtigt beliggenhed i et landskab, der bryder dagligdagsrutinen og banen er bedst kendt for sine 18 huller, hvor green ligger på en ø. Det er kun 30 minutters syd for Lissabon, en af Europas mest stilfulde og historiske hovedstæder, mindre end 3 timers flyvning fra større europæiske hovedstæder.

Denne resort er den eneste i regionen, der har en golfbane (18 huller) og indkvartering, perfekt til dem der kan lide golf (Der er 7 golfbaner i kvarteret mindre end 30 minutter kørsel i bil) og for dem der også leder efter strand eller afslapningsferie som er indenfor 20 min. i bil, en ideel kombination til en ferie eller et par dage med perfekt nydelse.

Vi ønsker at understrege hotellets høje kvalitet og charme (designet af den verdenskendte arkitekt Tomás Taveira) for at glæde golfspillere, fritid/strandgæster og forretningsmænd. De 90 luksuriøse værelser og 3 Senior Suites tilbyder en unik udsigt over golfbanen

Tripadvisor-bedømmelser fra rejsende
301 Anmeldelser
Faciliteter
På Montado Hotel & Golf Resort vil du kunne nyde følgende tjenester:
Driving Range
Pitching Area
Golf lektioner
Golf Pro Shop
Wellness Club med fitnesscenter, opvarmet pool, jacuzzi, tyrkisk bad og sauna
Restaurant
Bar med åbent område nær søen
Biludlejning
Restaurant til 120 personer
Konferencerum (10> 100 på 160 m2)
Internet
Udendørs soldæk
Solarie
Elevatorer
Vaskeservice
Golfbane med 18 huller
Butik
Spa
Fitness center
Swimmingpool (sæsonbestemt)

RESTAURANT

Med udsigt over søen tilbyder Restaurant All in One muligheden for et velsmagende måltid, der tilbyder den fineste regionale gastronomi både lokale og internationale retter.

BAR

I et afslappet og uformelt miljø tilbyder Pitch and Putt Bar hurtige måltider og snacks. Med en fantastisk udsigt over søen og golfbanen er det det ideelle sted at tilbringe hyggelige øjeblikke, læse eller hygge med familie og venner.

ATRIBUTO ZEN

Atributo Zen Spa tilbyder kunderne en tidsplan fuld af afslapning, sundhed, livskvalitet og god service.
Ideel til dem, der søger en sund krop eller afslapning, Atributo Zen Spa tilbyder en komplet struktur, der er i stand til at omdanne din fortjente hvile til noget specielt.
Udover at være en himmel for dem, der ønsker at hvile, tage sig af sig selv eller give en mindeværdig gave, tilbyder Atributo Zen Spa de mest sofistikerede ansigts- og kropsbehandlinger. Vi har også en frisørsalon, hvor vi udfører alle former for tekniske job, manicure, pedicure og gelelak.
Vi har også et ideelt supplement til dem, der ønsker et sundt vægttab, med personlig pleje og den nyeste teknologi, som kan kombineres for at kunne fortsætte med at følge deres daglige rutine.
Atributo Zen Spa har faciliteter i et miljø, der er indrettet i harmoni med de fire grundlæggende elementer, Vand, Brand, Jord og Luft, der er ansvarlig for at regulere Livet i Verden. Du kan købe vores terapier Revitalisering, Foryngelse, Detox og Power.
Disse terapier har opnået resultater af varig vitalitet, balance, sundhed, velfærd og tilfredshed hos de fleste af vores kunder og garanterer gode minder, der balancere dit sind og giver skønhed til din krop.


PROGRAMMER


REVITALISERING


Radiance Fornyelse Behandling
Revitaliseringsmassagen og ansigtsforyngelsen forhindrer og reducerer fine rynker, forbedrer muskeltonen, fugter huden, reducerer acne mærker, forebygger og forbedrer hudens skønhed.
Revitaliseringsmassagen og ansigtsforyngelsen stimulerer produktionen af nyt kollagen, toner ansigtsmusklerne, omdirigerer bindevævsfibrene.
Følgelig er der en signifikant forbedring af hududseende.

FORYNGELSE


Dette er en behandling, der kombinerer teknologien med radiofrekvens magnetiske impulser med multipolar MP2 teknologi. Denne enhed stimulerer fibroblasterne og produktionen af collagen og elastin. Det forbedrer også blodcirkulationen og øger dannelsen af mikro-blodkar samt nulstiller kroppens silhuet, hudstramning og forbedring af elasticiteten. Glycerin massage udført med applikatorer (octipolar diamant og polar), som giver en fornemmelse svarende til en varm sten massage.

Det gode er at det er en metode udviklet af MP2 teknologi, der opererer i tre områder (epidermis, dermis og mikrocirkulation). De påvirker af hudens aldring og giver mulighed for at vælge mellem fire programmer, de er anti-aging, anti -cellulit, omkredsreduktion og toning. Behandling af Freeze MP2 skal være omkring 6 til 8 sessioner
Gratis diagnose inden du starter behandlingen.

 Detox

Test PRONUTRI intolerance over for 545 fødevarer

Fødeintolerancetest

Resultater i tide!
Din mave klager uforklarligt efter bestemte måltider? Der er visse fødevarer, som du aldrig "går godt" med?

For at fjerne al tvivl vælges en matintolerans test i Attribut Zen Spa.

Denne moderne og avancerede test udføres af Bioresonance og tager kun et par minutter. Det er en helt smertefri og ikke-invasiv, kræver ikke blodprøver. Overvægt, migræne, angst, hudproblemer, tarmkomplikationer ... disse og mange andre faktorer kan være forbundet med din mad!
Analysen er vejledende og bør følges op af en læge

Reiki

Reiki er en form for terapi baseret på manipulation af kosmisk livsenergi (ki) gennem håndhænderne for at genoprette den vitale balance og dermed eliminere sygdom og fremme sundhed.

Det er en åndelig praksis, der virker i menneskets aura, for at forbedre sjælens indre lag, som er en del af  den åndelige krop, den mentale krop, følelsesmæssige krop og fysiske krop.

Fordelene ved reiki

Sikker helbredende uden bivirkninger eller kontraindikationer;
Afhjælper hurtigt fysiske smerter hos mennesker og dyr
Arbejder i det fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige rum, hvilket giver mulighed for at vende  tilbage til lykke og harmoni;
Kan lette de virkninger, forårsaget af misbrug
Reducerer stress, depression, søvnløshed;
Forøg kroppens naturlige forsvar (immunsystem);
Tillader selvbehandling, fremme afslapning, frigivelse af spændinger, frigivelse af følelser
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender