Marhaba Palace Hotel


Populært hotel med gåafstand til golfbanen og havnen i El Kantaoui
Marhaba Palace Hotel har en god beliggenhed og passer til dig, der gerne vil bo centralt i gåafstand til Port El Kantaoui, hvor du finder hyggelige restautanter og shoppingmuligheder.

Hotellet byder på en fin have og lækkert poolområde, der både indbyder til leg i børnepoolen og afslapning i rolige omgivelser. Hotellet har desuden en stor og lys indendørs pool, billard, bordtennis, tennisbaner og minigolf. Du kan også forkæle dig selv med spa, sauna og hamam eller tage en tur i fitness. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

På området finder du også inden- og udendørs bar, restauranter (et besøg pr. ophold på a la carte uden betaling, husk reservation) og natklub. Hotellets animationsteam sørger for let underholdning både i dagtimerne og om aftenen med bla. live musik.

Fra hotellets have og poolområde har du direkte adgang til privat strand, hvor liggestole og parasoller er gratis.
 
 

Værelserne

Alle værelser har satellit-tv, sikkerhedsboks, aircondition, minibar (tom ved ankomst, mod tillæg), væg-til-væg tæppe, møbleret balkon eller terrasse i stueplan (der er 12 enkeltværelser uden balkon). Badeværelserne har badekar med brus og hårtørrer. Separat toilet. Ved forespørgsel fås enkelte værelser med dør imellem.
Standardværelse (20 m2) med plads til 3 personer. Værelserne er indrettet med to seperate senge eller en dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på dobbeltseng. Havudsigt mod tillæg.
Familieværelse ( 40 m2) med plads til 4 personer. Familieværelser har to separate værelser.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Marhaba Palace Hotel har 1 handicapvenligt værelse til rådighed ved forespørgsel. Døre på værelset og til elevator er 80 cm bredde. Rundt på hotellets område findes ramper til kørestolsbrugere. Hotellet ligger i et område med generelt fladt terræn. 
 

Måltider

All Inclusive
 

Øvrigt

Turistområde med lokaltrafik, der kan virke forstyrrende. Opført i 1988 og senest renoveret i 2017/2018. Hotellet består af en hovedbygning med i alt 337 værelser fordelt på 8 etager. Konferencefaciliteter. Elevator. Gratis wifi i lobby. Ca 300 m væk finder du hæveautomat/ATM og minimarked. I gåafstand fra hotellet finder du golfbanen. *Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og visse faciliteter (herunder strand og udendørs faciliteter) har begrænset åbningstider eller er lukket i lavsæsonen (okt til april), samt er åbne afhængigt af vejret.

Tunesisk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Tunesien en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder gældende for personer + 12 år. Skatten betales i tunesiske dinar (lokal valuta) og beregnes ud fra hotellets officielle, tunesiske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 2* : 1 TND | Kat 3* : 2 TND | Kat 4*-5* : 3 TND
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de tunesiske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. Ophold på mere end 7 overnatninger er begrænset til maksimalt 7 nætters skat.

 

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender