Aktuel information om rejsevejledning & vores rejser

Sidst opdateret Dato: 2020-09-12 
Tid: 12:00

Rejsevejledning

Siden det danske udenrigsministerium besluttede at fraråde mod unødvendige rejser til alle lande, har man i løbet af sommeren ophævet at fraråde for flere lande. Der er åbent for rejser til en lang række lande i EU/Schengen og UK, hvor Staten Serum Institut vurderer, at smitteudviklingen er lav, og hvor danskere kan indrejse uden betydelige restriktioner. For de lande i EU/Schengen og UK, som Statens Serum Institut grundet smitteudviklingen kategoriserer som ’karantænelande’, er Udenrigsministeriets rejsevejledning fortsat orange (alle ikke-nødvendige rejser frarådes). Rejsevejledningen er også orange for lande i EU/Schengen og UK med betydelige indrejserestriktioner for danske rejsende.

Derudover åbner Udenrigsministeriet for rejser til enkelte lande uden for EU/Schengen og UK, hvor EU vurderer, at smitteudviklingen er under eller lig EU-gennemsnittet. Også her vil en yderligere forudsætning være, at landet ikke har indrejserestriktioner eller karantænekrav over for danske rejsende, og at den generelle sikkerhedssituation i landet er acceptabel.

Vores rejser

Vi arrangerer ikke rejser til noget land, som bliver frarådet, eller som vi af anden grund ikke føler trygge for vores rejsende, og vi følger udviklingen nøje. Vi arbejder altid for at sikre, at vores rejser er trygge og sikre. I tilfælde hvor vi er nødt til at aflyse en rejse, tilbyder vi muligheder for at ombooke eller refundere rejsen.

Vi har allerede refunderet alle kunder for aflyste rejser med afgange til og med 15.juli. Eventuelle refusioner for rejser med afgange efter den 15. juli refunderes løbende. Hvis du er påvirket af en aflyst rejse, vil vi kontakte dig.

Nyttige links

Betingelserne opdateres hver anden uge, lande kan åbnes eller lukkes baseret på Statens Serum Instituts anbefalinger. Her er nogle nyttige links til at holde sig opdateret.

Nyttige links vedr. information:

Udenrigsministeriets rejseinformation https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Danmark i udlandet https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Udenrigsministeriet har også en app, Rejseklar, som bl.a. leverer push-meddelelser om opdateringer. Læs mere her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/um-rejseklar-app/

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender