Afbestillingsbetingelser
AFBESTILLINGSFORSIKRING
Det skulle være let at afbestille en golfrejse, der er booket hos os på Golfeen. Store hændelser, har du sikkert forsikret dig imod gennem bankkortet og/eller andre beskyttelsesforanstaltninger. Men uforudsigelige hverdagshændelser kan du også beskytte dig imod. Vi sørger for, at du sikkert kan planlægge at rejse uden at bekymre dig om, hvad der skal ske.
I det lange løb er det altid god økonomi at købe din golfrejse i god tid, for eksempel ved at bruge book-tidlige rabatter osv., så du kan planlægge din ferie i god tid.
Hvis du ikke ønsker at gennemføre en reserveret rejse og har en afbestillingsforsikring hos os, behøver du ikke give en grund eller undskyldning for din beslutning. Du skal blot kontakte os på de måder, der er angivet nedenfor, men det skal være inden det angivne antal dage i henhold til tabellen.
Hvis du har tegnet en afbestillingsforsikring hos os, er det let at udsætte rejsen eller annullere helt, afhængigt af hvilken aftale du vælger. Selvrisikoen er så lav som DKK 450, og gebyret for aftalen er ikke inkluderet i rejseomkostningerne.
Vores Lille Aftale til DKK 250 pr. person betyder, at du udsætter rejsen med Golfeen til en eller flere senere lejligheder, og at du har det beløb, du betalte for turen fuldt ud.
Vores Store Aftale til DKK 500 pr. person betyder, at du får det beløb, du betalte for rejsen tilbage til din konto

Grupper på 12 eller flere golfspillere skal kontakte os vedrørende reglerne for  afbestillingsforsikring. For at kunne tilbyde denne forsikring til en god pris, skal du bruge din fortrydelsesret et par dage før den reserverede afrejsedato. Eksempel:

Tyrkiet: 11 dage
Bulgarien: 21 dage
Portugal 21 dage
Spanien 21 dage
USA 31 dage

Afbestilling sker via kontaktvejen på www.golfeen.dk eller ved at ringe til: 08 410 66 509.

OMFANG

Aftalen gælder pr. person og for bookinger og betalinger, der er foretaget hos Golfeen. For eksempel, hvis du har lejet en bil på egen hånd, gælder vores afbestillingsforsikring ikke. Afbestillingsforsikringen gælder heller ikke for transport, som du har bestilt og betalt med en anden operatør for at oprette forbindelse til rejsen, som du har bestilt hos Golfeen Aftalen om afbestillingsforsikring indgås og betales samtidig med reservation og første betaling. Kvitteringer skal angive, at aftalen er underskrevet.
Omkostningerne ved aftalen refunderes ikke.
Hvis en rejsende annullerer, og den rejsende var booket i et værelse med flere senge, refunderes ikke omkostningsstigning for den anden rejsende.
Eksempel: To personer har booket en rejse med overnatning i et dobbeltværelse. En afbestilling gør det til et enkeltværelse. Hotellet kræver muligvis en højere pris for den resterende rejsende (tillæg til enkeltværelse). Omkostningerne trækkes fra returbeløbet af Golfeen.
 
 
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender