OM OS

Hvem er vi
Vi er et privatejet rejsebureau under navnet NTS Norden Travel Services. Nordcotours og Golfeen er to varemærker til Nordic Travel Services AB og har Org nr: 556745-8475.

Golfeen: Vi arrangerer golfrejser til forskellige lande og destinationer. Vi kombinerer turen med regulære fly og charterfly, og du kan vælge forskellige rejselængder. Hos os har kunden et godt valg og kan vælge fra færdige pakkerejser med charterfly for at sammensætte den rejse, du selv ønsker, ved hjælp af regelmæssige flyvninger. Vi har været på markedet i mange år og har erfaring og viden om, hvad der kræves på en rigtig god golfrejse. Vi sørger også for at give starttiderne på forhånd inden afrejse. Dette er en af vores store styrker og værdsat af vores rejsende, der føler, at de på denne måde får så meget mere ud af deres ferie, når der er mulighed for at planlægge andre ting.

Nordcotuours: Salg af dynamiske pakkerejser til forskellige lande og destinationer. Vores ture er baseret på fulde uger, og vi har kontrakter med bestemte flyselskaber, der flyver direkte til vores destinationer. Vi har rejsemål uden personale og rejsemål med traditionelle rejseguider på stedet.

Vision og værdier
Vores vision er at være et af de førende rejsebureauer i de nordiske lande, og at vores rejsende føler, at vi fokuserer på dem. Vores værdiansættelse er, at alle de beslutninger, der træffes, altid foretages med den rejsende i rampelyset i længst muligt tid.

Vores computersystem
Vores computersystem leveres under et strategisk partnerskab af Wine America og er vores hjerte. Det er et moderne reservationssystem, som konstant udvikler sig med ny teknologi, så det bliver lettere og mere sikkert at bestille rejsen på internettet. Det er vores eget personale, der arbejder med Wine Americas ingeniører for at udvikle programmet, og derfor er samarbejdet meget tæt på det personale, der leverer oplysningerne. I lyset af dette ser vi hurtigt, når der er brug for noget nyt, eller når noget skal løses

Tryghed og sikkerhed
For at sikre, at det er sikkert at foretage en reservation, betaling eller offentliggørelse af nogle oplysninger på Nordcotours.se, bruger vi SSL Security Protocol. Denne sikkerhedsprotokol sikrer, at de oplysninger, der sendes mellem din computer og virksomhedens server altid er beskyttet af et køb. Altid når sikkerhedsprotokollen bruges, kan du se en hængelås der vises i din browser. Nordcotours gemmer aldrig oplysninger om kreditkortnumre. Som en form for kryptering i elektronisk handel er SSL bredt spredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Partnere
Vi bruger lokale partnere i det land vi rejser til, vores partnerskab skal skabe muligheder for udvikling lige for os såvel som for lokalområdet. Vi mener også, at med lokale partnere får vi en dybere lokal viden og bredere viden om, hvordan landet fungerer, og det bidrager igen til en sikrere rejse for vores rejsende.

Hvem er vores medarbejdere
Vores medarbejdere har et bredt kendskab til det område, de arbejder, men også en unik fagkompetence, der gør dem ekstra gode til deres arbejde. Vi blander yngre medarbejdere og ældre medarbejdere til at udnytte langvarig erfaring fra rejsebranchen kombineret med nyskabende tænkning og moderne teknologi. Vi tror vi er fremtiden. Der er en rød tråd blandt vores medarbejdere, de har en positiv ånd og altid ser glasset halvt fyldt og ikke halvtomt og gerne vil komme med kreative løsninger for, at virksomheden kan vokse. Vores medarbejdere arbejder i lande, vi rejser til eller i de nordiske lande

Arbejde med os
Hvis du vil være en del af vores team, fordi du føler, at du har lang erfaring fra rejsebranchen, har specifikke færdigheder, som du mener kan hjælpe med at udvikle virksomheden eller bare se dig selv i fremtiden i rejsebranchen og er kreative og lidenskabelige om en karriere. Hvis du kan indsende dit CV på engelsk, så holder vi det i vores CV. Forresten, når vi søger efter bestemte tjenester, sætter vi en annonce

Presse og medier
Nedenfor er kontaktoplysninger kun for presse og journalister. I tilfælde af uventede begivenheder er vores pressekontor tilgængelig døgnet rundt. Vi videregiver ikke oplysninger eller kommentarer om enkeltpersoner af hensyn til både involverede og familiemedlemmer, og at vi overholder persondataloven. Alle andre forhold henviser vi til Customersupport@golfeen.com eller på telefonnummer +46 8 410 66 509 Hvis du er i udlandet, skal du kontakte det samme nummer som ovenfor eller det nummer, du blev tildelt ved ankomst til destinationen.

Nyhedsbreve og sociale medier
Vi har nyhedsbreve, der regelmæssigt sendes med tip og gode tilbud. Du registrerer dig på vores hjemmeside for at få adgang til nyhedsbreve. Vi er også på facebook for at inspirere og give tip om vores golftilbud.
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender